Last news in Fakti

26 Юни, 2019 14:57 1 442 5

От Титоград: ЦСКА е големият фаворит

  • цска-
  • титоград-
  • черна гора-
  • медии-
  • фаворит-
  • лига европа-
  • лудогорец

Черногорските медии хвалят "червените"

Черногорското издание Vijesti публикува интересен материал за ЦСКА, който е съперник на местния Титоград в Лига Европа.

"През 2005 година ЦСКА добави трета звезда върху емблемата си, а последната титла за отбора датира от 2008 година. Оттогава ЦСКА трябваше да склони глава пред финансово мощния Лудогорец, който е шампион на България осем поредни години. ЦСКА обаче иска да се върне отново на върха и въпреки финансово неравностойната битка с Лудогорец миналия сезон завърши на второ място с точка по-малко от шампиона", се казва в материала на Vijesti.

"Един от собствениците на клуба е най-големият български футболист за всички времена Христо Стоичков. ОФК Титоград, който иска да подмлади състава си това лято, е аутсайдер срещу ЦСКА", пишат още черногорците.

"Искахме Раднички (Ниш) и в същото време не желаехме да имаме дълго пътуване до Казахстан. ЦСКА със сигурност е фаворит срещу нас. Преди три години усетихме силата на Лудогорец, а сегашният ни противник е добър отбор като тях", коментира капитанът на Титоград Мирко Райчевич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон

    4 4 Отговор
    Виц на деня!
  • 2 Джуджето

    1 2 Отговор
    Дано да не паднем че мноооооого шъ съ Изложим, % 0
  • 3 Терориста

    3 1 Отговор
    Защо не допуснаха цска.1948. До а група.
  • 4 Чорбата

    0 1 Отговор
    Ще се класираме втори в двубоя .
  • 5 ruytryruy

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Вкарват негри в България чрез спорта. Това е национално предателство! Бойкот на отборите с негри!
    От това, което виждам негрите са нещо средно между човеци и примати. Мозъка на негъра е с около 112г. по-лек от мозъка на белия мъж. Това е около една чаша мозъчно вещество. Разликата е огромна! Средния РИ(рейтинг на интелигентност) на африканския негър е 70-75 точки. Това е зоната на бавно развиващите се! Не става въпрос за памет, а интелигентност! В умствено-мозъчното си развитие са назад вероятно 200-500хил. години. В УСА 80% от негрите в 8клас не знаят добре да четат и пишат. Говоря за средни величини. В Африка между 19%-40% от негрите са СПИНОЗНИ! Това, че тук таме има умни негри, не означава, че всички са. При равни условия белия човек винаги е далеч по напред! В нито едно училище по света негрите не са на едно ниво с белите по успех! В уса им дават преимущество да влизат във висши училища, защото иначе не могат да влязат. Напаст са навсякъде по света. Имам приятели, които са имали опит с негри и всички до един са си патили от тях! Да си стоят в Африка! Вижте ги на ютюба какви са примати по поведение.