Last news in Fakti

4 Юли, 2019 09:57 1 341 0

ЦСКА записа изключително престижна победа

  • цска-
  • ред бул залцбург-
  • победа-
  • контрола-
  • дузпа-
  • евандро

"Червените" победиха Ред Бул Залцбург с 1:0 в контрола

ЦСКА записа изключително престижна победа - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА успя да постигне престижна победа с 1:0 над австрийския шампион Ред Бул (Залцбург) в последната си контрола от лагера в алпийската страна. Единственото попадение в мача вкара Евандро в 34-ата минута.

Toва беше втората победа на ЦСКА на лагера в Австрия след успеха с 3:0 над Прибрам (Чехия). Тимът на Добромир Митов записа и две загуби с по 0:1 - от Ференцварош и Шахтьор (Донецк).

В 34-ата минута при контраатака Евандо бе изведен на стрелкова позиция с едно докосване от Рубен Пинто и технично отбеляза във вратата на Станкович, давайки преднина на ЦСКА.

Превляк от австрийския шампион пропусна да изравни от дузпа през втората част. В 62-ата минута той стреля над вратата, пазена от влезлия на смяна бразилски вратар Густаво Бусато.

В добавеното време на мача Рубен Пинто пропиля добър шанс за гол и контролата приключи с минимална победа на ЦСКА - 1:0.

Двубоят пропуснаха новите попълнения Диего Фабрини и Денис Давидов, както и Илия Шаламанов, които са с леки контузии, но ще са на разположение на треньорския щаб за контролата срещу Вихрен в събота. Иван Турицов продължава своето възстановяване и също няма да вземе участие в днешния мач. Греъм Кери се прибра в родината си по предварителна договорка с клуба, но ще бъде в състава за последната проверка по време на подготовката в София.

ЦСКА приема Вихрен на "Армията" в събота (6 юли) от 19:00 часа. Преди старта на срещата ще бъде представен официално съставът на "червените" за новия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА