Last news in Fakti

15 Юли, 2019 12:28 1 464 1

ЦСКА отново недоволства от Чорбаджийски

  • чорбаджийски-
  • цска-
  • форма-
  • синхрон-
  • резерва-
  • черниаускас

"Червените" готвят и вратарска смяна

ЦСКА отново недоволства от Чорбаджийски - 1
Снимка: БГНЕС

Титулярното място на Божидар Чорбаджийски отново е под сериозен въпрос. Бившият капитан на ЦСКА пропусна мача с Титоград в Лига Европа заради наказание, но бе в стартовите единадесет при домакинското равенство с Етър (2:2). Бледите му изяви обаче могат да го закотвят за дълго на пейката.

Чорбаджийски остави твърде леко Даниел Младенов да мине покрай него при първия гол на Етър и грешката на Тиаго Родригес, като освен това показа и пълна липса на синхрон с Николай Бодуров в няколко ситуации. Централният бранител бе понижен до резерва от Любослав Пенев миналия сезон, но се завърна в състава веднага след неговото уволнение. Сега обаче той отново разочарова и някои от шефовете са готови да се разделят с него при първа възможност. Той обаче е любимец на собственика и засега това е единственото, което го спасява.

Не е изключено в някои от следващите мачове на ЦСКА да има рокада и на вратата, където да застане новото попълнение Густаво Бусато. Бразилецът бе взет за подгласник на Витаутас Черниаускас, но се очаква скоро да получи своя шанс да покаже на какво е способен. Само от него зависи дали ще успее да се възползва от отворилата му се възможност.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛЕВСКИ 1914

    4 1 Отговор
    Цска ФАЛИРА.