30 Юли, 2019 01:00 1 640 0

Манчестър Сити търси заместник на Сане

  • сане-
  • байерн мюнхен-
  • реал сосиедад-
  • манчестър сити-
  • гуардиола-
  • оярсабал

"Граджданите" са се насочили към Микел Оярсабал от Реал Сосиедад

Манчестър Сити търси заместник на Сане - 1
Снимка: БГНЕС

В Манчестър Сити очакват Лерой Сане да напусне в посока Байерн (Мюнхен) и в тази връзка вече са задвижили въпроса с намирането на негов заместник. Според AS англичаните са информирали Реал Сосиедад, че са готови да платят откупната клауза на Микел Оярсабал. Това лято 22-годишният нападател стана европейски шампион с Испания на първенството при младежите.

Баскът вече дебютира и за първата селекция на Ла Роха - в евроквалификацията срещу Швеция през юни. Оярсабал е обвързан с клуба от “Аноета” за още цели пет години.

От Байерн отказват да кажат какво се случва със Сане. Германският национал има оферта от представителя на Бундеслигата и най-вероятно я обмисля.

“Лерой е играчът, когото наистина харесвам и ще повторя, че наистина харесвам. Мисля, че той все още може да стане много по-силен. Искаме той да остане, но това не е в нашите ръце. Сане трябва да реши. Ако иска да си тръгне, може да го стори, но ние ще се натъжим“, заяви Пеп Гуардиола. Наскоро Манчестър Сити активира клаузата на друг испански национал - Родри, за когото Атлетико Мадрид получи 70 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА