1 Август, 2019 05:16 1 126 0

Интер се отказа от Лукаку, иска Ребич

  • ребич-
  • джеко-
  • лукаку-
  • интер-
  • рома-
  • икарди-
  • трансфер

"Нерадзурите" искат и Един Джеко от Рома

Интер се отказа от Лукаку, иска Ребич - 1
Снимка: БГНЕС

Цяло лято Интер се опитваше да привлече Ромелу Лукаку, но по всичко личи, че белгиецът ще отиде в Ювентус. Естествено, Антонио Конте не е никак щастлив от това развитие на ситуацията, но ръководството на “нерадзурите” ще направи необходимото, за да усили атаката. При това не с един, а с двама нападатели. Италианският гранд смята да купи Анте Ребич от Айнтрахт (Франкфурт), който вече има опит в Серия “А” с екипа на Фиорентина. Хърватският национал вкара 10 гола през миналия сезон, но неговият принос не се изчерпва само с отбелязаните попадения.

Ребич е оценяван на 40 млн. евро. В момента той лекува травма в гърба, но продължава да е обект на интерес от няколко клуба, а Айнтрахт отчаяно се опитва да го задържи, след като вече продаде другите двама от звездното си офанзивно трио - Лука Йович и Себастиен Алер.

В същото време Sky Sport Italia съобщи, че нарастват шансовете Мауро Икарди да премине в Рома, а в обратната посока да поеме Един Джеко. До момента “нерадзурите” предложиха 13 млн. евро плюс бонуси за босненския нападател, но от Рома са категорични, че не биха се разделили с него за по-малко от 20 млн. Ако зачеркнатият от Конте Икарди се съгласи да подпише с “вълците”, това много ще улесни трансфера на Джеко.

Наполи също не крие интереса си към Икарди, но скандалният аржентинец сякаш не е изкушен от възможността да облече небесносиния екип.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА