Last news in Fakti

4 Август, 2019 10:43 900 0

Берое победи Дунав рутинно с 2:0

  • берое-
  • дунав-
  • победа-
  • бг футбол-
  • футболно първенство-
  • efbet лига

Домакините затвориха мача след почивката

Берое победи Дунав с 2:0 в мач от четвъртия кръг на новия футболен шампионат.

Двата отбора започнаха много амбициозно, като се движеше много, но често сменяше притежателя си.

Томаш заложи на извеждащи подавания зад защитата и Александър Цветков съвсем сам не можа да преодолее Макенджиев, в чиито два крака се удари топката, пише topsport.bg.

В подобна ситуация, но отляво стана първия гол. Педро Еуженио предупреди Йосипович, че е в засада. Макар и сам той се върна леко назад, нагласи си топката изстреля безпощадно по земя за 1:0 в 15-ата минута.

Гостите потърсиха израняването, но добрите действия на играчите на Берое не допуснаха попадение. В 31-ата минута Иван Минчев получи топката от Цветков на 17 метра пред вратата на Макенджиев. Майсторът си нагласи кълбото и стреля в десния ъгъл за 2:0.

"Драконите" имаха едни хубаво положение след двойно подаване между Щерев и Ахмедов. Перниш спаси с крак.

През второто полувреме домакините изключително професионално затвориха мача. Те продължиха да търсят извеждащи подавания зад защитата, но при двете хубави ситуации Йосипович беше егоист, а Педро Еуженио се спъна пред топката.

Перниш беше много стабилен и с авторитет неутрализираше всички опасности. Той извади под гредата хубав удар на Мартин Костадинов в добавеното време.

Русенци не се предадоха. Те търсеха гола и играеха с много амбиция. Но така и не можаха да стигнат до хубаво голово положение.

Така Берое спечели втора победа през новия сезон. Дунав остана с един успех и по-всичко личи, че няма шанс да се бори за място в първата шестица.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА