Last news in Fakti

5 Август, 2019 13:57 2 237 1

Манчестър Юнайтед договори Манджукич

  • манджукич-
  • манчестър юнайтед-
  • лукаку-
  • заместник-
  • ювентус

Хърватинът ще замести Лукаку на върха на атаката на "червените дяволи"

Манчестър Юнайтед договори Манджукич - 1
Снимка: БГНЕС

В последнире седмици постоянно се говори за трансфер на аржентинския национал Пауло Дибала от Ювентус в Манчестър Юнайтед, но „червените дяволи“ хвърлиха бомбата, разбирайки се с друг нападател на италианския шампион Марио Манджукич.

Според английските медии 33-годишният бивш футболист на Волфсбург и Байерн е постигнал споразумение за договор до лятото на 2022 година на „Олд Трафорд“ и заплата от 6,8 милиона евро на сезон. Хърватинът трябва да замести Ромелу Лукаку, след като белгийският национал поеме по обратния път към Ювентус. Трансфер на Дибала както и преди също остава актуална тема.

Манджукич бе спряган за завръщане в Бундеслигата с екипа на Борусия (Дортмунд) или отново с този на Байерн, но ще бъде включен в сделката за Лукаку, въпреки че има договор с Манчестър Юнайтед до 30 юни 2021 година.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕвроЗона

    1 1 Отговор
    Колко са Ви стари новините? Дибала отказа на Юнайтед и това прави сделката за Маджукич невъзможна!!! Правете новини по-бързо!