25 Август, 2019 12:56 1 942 2

Невероятно начало на футболния сезон в Италия

  • италия-
  • фиорентина-
  • наполи

Домакините от Флоренция и гостите им от Неапол зарадваха привържениците с истинско голово шоу

Невероятно начало на футболния сезон в Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Отборите на Фиорентина и Наполи дадоха на феновете в Италия повод да мечтаят за неповторим футболен сезон след гръмко начало на тазгодишната кампания, пише topsport.bg.

Домакините от Флоренция и гостите им от Неапол зарадваха привържениците с истинско голово шоу, цели 7 попадения, много напрегнати моменти и пред двете врати и дебют на френската легенда Франк Рибери в Серия "А".

Наполи се наложи с 4:3, като в края на срещата главният съдия не даде очевидна дузпа за събаряне именно на Рибери в наказателното поле.

Старт на голеадата даде Пулгар, който вкара от бялата точка за домакините след едва 9 минути игра. В 38-ата минута Мертенс изравни, а обратът стана пълен още преди паузата, когато Лоренцо Инсине се разписа, също от дузпа.

Никола Миленкович доведе резултата до 2:2 в 52-ата минута на двубоя, но само 4 по-късно Хосе Кайехон бе точен за 2:3.

Отново равенство, този път след гол на влезлия минути преди това Кевин-Принс Боатенг и ново равенство шокира феновете по трибуните на "Артемио Франки". Голмайсторът едва не се контузи при опита си да направи салто след своето попадение, но все пак до инцидент не се стигна.

Инсине попари надеждите на домакините за трите точки само 120 секунди след попадението на Боатенг, а в продължението на мача реферът едва не бе разкъсан от футболистите на домакините, след като не даде дузпа за фаул срещу Рибери в наказателното поле.

Повторенията показаха как лявата ръка на французина бе задържана, но арбитърът отказа да прибегне до използването на системата ВАР.

Така с актив от 3 точки и преливащи от емоция фенски сърца, Наполи напусна победоносно Флоренция и мечтае за пореден силен сезон в Серия "А".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да да да

    5 0 Отговор
    И в Италия рефери решават кой да бие ! Като у нас !
  • 2 Италианска мафия

    1 1 Отговор
    Е нормално.Сега им дават аванта на Наполи а после във важен мач за титлата с Юве ще ги порежат и така Юве за 50ти път шампион