4 Юни, 2012 14:36 1 131 0

Цветанов: Етър няма да е еднодневка

  • цветанов-
  • етър-
  • велико търново-
  • "а" група-
  • ботев пд-
  • левски-
  • йерархия-
  • инвестиране
Цветанов: Етър няма да е еднодневка - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Треньорът на Етър Цанко Цветанов заяви, че има амбициозни планове за тима от Велико Търново. Той бе категоричен, че няма намерение да прави отбор еднодневка.

"Отидoх в Етър , защото усетих, че в отбора и в града има потенциал. Интуицията не ме излъга. Oказана ми беше подкрепа от ръководството, общината и кмета. Не съм дошъл в Етър да правя отбор еднодневка. Идеята ми е да изградя един добър отбор. Искам да направим Етър клуб, с който да се гордеем. За да играем успешно в А група имаме нужда от не повече от 15 играчи. Всички други ще бъдат млади момчета от школата. Видял съм как се получава това нещо в Левски", сподели Цветанов.

"Етър и Ботев заслужено влязоха в "А" група, заради своята история, потенциала си и публиката, която имат. Етър стои много високо в българската футболна йерархия. Няма идея да сме отбор еднодневка. Искаме да се представим успешно в "А" група", допълни младият наставник.

"Ще използваме не повече от 18 професионални футболисти и другото ще са млади юноши на клуба. Аз съм свикнал да работя по този начин. На този етап не сме готови да инвестираме в базата, но и това ще дойде. Нямам съмнение, че стадионът ни ще получи лиценз за "А" група. Ще се опитаме да играем във всеки мач за победа", завърши Цветанов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА