Last news in Fakti

7 Юни, 2012 10:51 741 0

Браун: Очаквам Шумахер да остане

  • mercedes-
  • формула 1-
  • шумахер-
  • монако-
  • браун-
  • късмет-
  • наказание
Браун: Очаквам Шумахер да остане - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборният директор на Mercedes Рос Браун вярва, че неговият пилот Михаел Шумахер ще продължи да се състезава и през следващия сезон, ако отборът постигне своите цели през този сезон. Михаел кара третата и последна година от своя договор в Mercedes, като формата му в крайна сметка се подобри значително. Той дори спечели пол-позишън в квалификацията в Монако, но не успя да стартира първи заради наказание. Въпреки това, резултатите му до момента не са особено показателни - само две точки от шест състезания. Това се дължи до голяма степен и на липсата на какъвто и да е късмет и Браун смята, че има възможност за подобрения и наваксване на пропуснатото:

"Трябва да анализираме първите шест старта. Не сме постигнали целите си с Михаел и това се дължи не толкова на колата или на представянето му, а на липсата на късмет. Той бе ужасно разочарован в Испания и в Монако. Въпреки това, видяхме, че формата му е на лице и е способен да се бори за първите места. Няма причина ние да не искаме да продължим съвместната си работа. Смятаме, че това е логичното развитие на нещата. Нямаме други алтернативи, макар няколко човека да се свързаха вече с нас.", сподели той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА