Last news in Fakti

11 Септември, 2019 15:55 5 120 6

Багата продължава с възхода си в UFC

  • благой иванов-
  • багата-
  • възход-
  • ufc

На 2 ноември българинът ще може да продължи своя възход, ако победи Дерик Люис

Багата продължава с възхода си в UFC - 1
Източник: БГНЕС

Единственият българин в най-голямата ММА промоция в света UFC - Благой Иванов - продължава да се изкачва в ранглистата на тежка категория. След голямата галавечер UFC 242 в Абу Даби колегата на Багата - Шамил Абдурахимов - се свлече с една позиция, тъй като допусна поражение в октагона от Къртис Блейдс, пише sportal.bg.

Така Благой вече заема девето място, изпреварвайки Шамил, докато пък Блейдс е награден за успеха си с покачване на трета позиция, задминавайки бившия шампион Жуниор дос Сантос.

Багата ще може да продължи възхода си в ранглистата на 2 ноември, когато е насрочена битката му с бившия претендент за титлата Дерик Люис, който иначе заема пето място в тежка категория.

Новият стар шампион в “кралската” дивизия е Стипе Миочич, който на 19 август срази Даниел Кормие в дългоочаквания им реванш, като сега американецът е претендент номер 1 по ранкинг. Франсис Нгану е втори и всъщност именно той най-вероятно ще получи следващия шанс да се бори за пояса при най-тежките. Пред Багата са още Александър Волков (6), Алистър Овърийм (7) и съотборникът му Кейн Веласкес (8).


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Някой си

    4 43 Отговор
    Тоз пък къде е тръгнал. Ше му направат главата мека зъбите дискотека. Гледам и носа са му счипили. XD тоя Дебел не е за най - тежката категория. Този шишко и в която и категория да е, пак ше го бият.

    Коментиран от #3

  • 3 кухи лейки

    39 1 Отговор

    До коментар #2 от "Някой си":

    Рядко пиша коментари, но в случая съм сигурен, че си 50кг напикан дришльо, който си мисли, че много ги разбира нещата. Това че си присъствал на махленски бой в селото си, преди 3 години, не означава че ги рабираш нещата! А тоя шишко ако ви подпука, цялата къща ще ви направи криви и в това съм сигурен! Смахнати пубери!
  • 4 Шайката ГЕРП

    1 21 Отговор
    На Багата баща му. Не му се смейте, той не е ЧОВЕК той е МИЛИЦИОНЕР и толкова може. Няма по-голямо падение за един родител от това детето му да стане Милиционер. Храниш го, учиш го, обличаш го и то накрая вземе ча се изс*ре на метеното и стане пач*вра в МВРО. Това означава че ти си тотално провален като родител и не по-малък Б*клук от детето си !!! От Милиционер не става Полицай, от него става само К**ва, от детето му К*пеле,от жена му П**ститутка

    Коментиран от #6

  • 5 Сск

    5 0 Отговор
    Мачкай Бага!
  • 6 Казанова

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Шайката ГЕРП":

    Да си вървиш обратно на село и остави компетентните хора да изказват мнения по въпроси.Нещастен тъпанар. При козите и кравите на полето. БЕГОМ.......