Last news in Fakti

11 Юни, 2012 11:19 785 0

Буфон: Бяхме равностойни на Испания

  • италия-
  • буфон-
  • испания-
  • касийяс-
  • лече-
  • наполитано
Буфон: Бяхме равностойни на Испания - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Вратарят на националния отбор на Италия Джанлуиджи Буфон остана много доволен от представянето на своя тим при равенството 1:1 с Испания. Според него "скуадра адзура" е доказала, че може да бъде равностойна на най-добрия отбор в света в момента.

"Испания си остава най-добрият отбор в света в момента и те го доказаха с представянето си в този мач. Ние обаче бяхме напълно равностойни на тях. Не мога да кажа дали аз и Касийяс сме двамата най-добри вратари в света. Все пак, само преди няколко седмици аз отнесох доста критики за една грешка, която допуснах в мача с Лече", заяви Буфон.

След края на мача в съблекалнята на Италия е влязъл премиерът на страната Джорджо Наполитано, който е поздравил тима за добрата игра.

"Това бе голяма чест за нас. Все пак това е министър-председателят, който представлява всички италианци. Това е голям знак за подкрепата, която имаме. В мача с Испания видях нашият отбор такъв, какъвто винаги трябва да бъде. Всеки помагаше на останалите по терена и аз съм много горд от отбора", заяви Буфон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА