Last news in Fakti

27 Септември, 2019 14:31 1 574 2

Нов случай на пияни футболисти взриви Острова

  • пиянство-
  • алкохол-
  • катастрофа-
  • дарби каунти-
  • лоурънс-
  • бенет-
  • киоф

Този път последствията за провинилите се ще са сериозни

Нов случай на пияни футболисти взриви Острова - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Дарби Каунти Ричард Киоф е участвал в сериозни пътно-транспортно произшествие с двамата си съотборници – Мейсън Бенет и Том Лоурънс. Лидерът на "овните" е пострадал много тежко и е аут до края на сезона, след като е бил на задната седалка на колата на Лоурънс, който се е забил в уличен стълб.

Най-лошото от цялата ситуация е, че Лоурънс е бил пиян, докато е шофирал своя автомобил. 25-годишният Лоурънс и 23-годишният Бенет са били арестувани на мястото на катастрофата на край Алистрий, Дарби, малко преди полунощ във вторник.

След като е станало ясно какви са щетите по хората и автомобила, местните медии потвърдиха, че звездата на Ирландия Киоф е получил фрактура на китката и е наранил тежко своето коляно по време на инцидента, което може да прекрати кариерата му.

33-годишният играч, който не е шофирал, е играл във всички осем мача на Дарби през този сезон. От клуба пък потвърдиха, че няма да могат вече да разчитат на него със сигурност повече през тази кампания.

Същевременно "овните" потвърдиха, че започват вътрешно разследване, което ще доведе до истината в най-скоро време.

Съотборникът на тримата Том Хъдълстоун пък пусна още по-любопитни кадри от преди инцидента, на които се вижда как Лоурънс и Бенет повръщат в тоалетната на ресторанта, в който са се почерпили.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    0 0 Отговор
    Медийния балон за англичаните- "джентълмени" гръмна?Ние сме били расисти??А те като още имат колоний и грабят тези държави?Каквато държавата такова е и всичко останало там.

    Коментиран от #2

  • 2 Коmapak

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кой68":

    Не те разбирам. Как футбола, алкохола и ниската култура те провокираха да напишеш нещо за колониите и расизма? Май всеки си коментира своите мисли. Не бих се учудил руснаците и световната конспирация да бъдат намесен в следващите коментари!