Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 09:17 872 0

Нова порция вълнуващи двубои предлага Лига Европа

  • лига европа-
  • лудогорец

Лудогорец ще гостува на Ференцварош, а Симеон Славчев и неговият Карабах ще са гости на Дюделанж

Нова порция вълнуващи двубои предлага Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Мачовете от втория кръг в груповата фаза на Лига Европа предстои да се изиграят днес. Българският представител Лудогорец ще гостува на Ференцварош, с когото се познават отлично от двубоите помежду им в квалификациите за Шампионската лига по-рано през сезона. В другата среща от група "Н" ЦСКА (Москва) приема Еспаньол, като ще се опита да измие срама от загубата с 1:5 в Разград.

Симеон Славчев и неговият Карабах ще са гости на Дюделанж в група "А", в която Севиля ще е домакин на АПОЕЛ Никозия. Васил Божиков и Слован (Братислава) пък ще излязат в Брага срещу едноименния португалски тим. Този мач е от група "К", в която погледите ще са приковани към сблъсъка между Бешиткаш и Уулвърхамптън.

В останалите групи най-сериозен интерес предизвикват двубоите АЗ Алкмаар - Манчестър Юнайтед, Фейенорд - Порто, Арсенал - Стандард (Лиеж) и Лацио - Рен. Скандинавското дерби между Малмьо и ФК Копенхаген също крие голям заряд.

Програмата ще започне още в 17:50 часа със срещата между Астана и Партизан от група "L".

Нова порция вълнуващи двубои предлага Лига Европа

Нова порция вълнуващи двубои предлага Лига Европа


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА