Last news in Fakti

6 Октомври, 2019 18:51 1 198 0

Младоците от Челси продължават да впечатляват

  • челси-
  • саутхемптън-
  • канте-
  • батшуай-
  • ингс-
  • маунт-
  • ейбрахам

"Сините" от Лондон разбиха Саутхемптън с 4:1 като гост

Младоците от Челси продължават да впечатляват - 1
Снимка: БГНЕС

Челси постигна убедителна победа с 4:1 над Саутхемптън като гост в мач от осмия кръг на Висшата лига. Това е четвърти пореден успех за тима на Франк Лампард във всички турнири. След него "сините" от Лондон скочиха на петото място с 14 точки в актива, колкото имат още Лестър и Кристъл Палас.

И в този мач на Челси изпъкнаха младоците Тами Ейбрахам и Мейсън Маунт, които успяха да вкарат поредните си голове през сезона. Третото попадение във вратата на "светците" реализира Нголо Канте, а точен беше и Мичи Батшуай, който се появи като резерва. За Саутхемптън вкара Дани Ингс.

Припомняме, че Ейбрахам и Маунт получиха повиквателни от селекционера на Англия Гарет Саутгейт за предстоящите евроквалификации с Черна гора и България. Още един от младоците на Челси, който е част от "трите лъва" - защитникът Фикайо Томори, също игра силно при гостуването на "светците" и няма да е изненада, ако видим триото и в София. Мачът на "Васил Левски" е на 14 октомври (понеделник) от 21:45 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА