Last news in Fakti

16 Октомври, 2019 14:01 1 033 5

УЕФА наказа Лацио за расизъм

  • лацио-
  • уефа-
  • наказание

Санкцията е в резултат от поведението на част от запалянковците на италианския клуб по време на двубоя от група "Е" на Лига Европа между Лацио и Рен

УЕФА наказа Лацио за расизъм - 1
Снимка: БГНЕС

УЕФА наказа Лацио с глоба от 20 хиляди евро и нареди частично затваряне на стадиона на римския отбор заради прояви на расизъм от част от публиката на "орлите".

Санкцията е в резултат от поведението на част от запалянковците на италианския клуб по време на двубоя от група "Е" на Лига Европа между Лацио и Рен, който е игран на 3 октомври.

Група привърженици са направили нацистки поздрави от северния сектор, който ще бъде затворен частично в срещата на Лацио със Селтик от втория по сила европейски клубен турнир на 7 ноември. Стадионът на Лацио може да бъде затворен изцяло за мач от европейските клубни турнири при евентуални следващи прояви на расизъм от страна на публиката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eee

    14 0 Отговор
    Тия само знаят да наказват,оставете хората да се кефят.
  • 2 Анти милиционер

    14 0 Отговор
    Как си личи, че Еврокатуна не се управлява от европейци, а от евреи. Белият човек нимога няма да тръгне срещу себе си.
  • 3 К. за Синагогата и техния САЩ

    10 0 Отговор
    Да живее нацизма. К. за Израел.
  • 4 Биде

    10 0 Отговор
    Абе, хора тая политкорктност вече е добила чудовищни размери!!! Вместо да гледат мача се следи кой какъв поздрав направил, какви звуци и мимики имало....Ужас.....
  • 5 Обективен

    7 0 Отговор
    Еврогейците вече изпаднаха в Параноя... Не може да си вдигаш ръката, не може и звуци да издаваш, защото може да ги сметнат за маймунски :)))