Last news in Fakti

17 Октомври, 2019 17:52 2 857 1

Черно море тренира на "Герена"

  • футбол-
  • пфк черно море-
  • мартин минчев-
  • младежки национален отбор

Национали се включиха в последната тренировка на "моряците" преди мача с Витоша

Черно море тренира на "Герена" - 1
Снимка: fakti.bg

Отборът на Черно море проведе последната си тренировка преди мача с Витоша Бистрица. "Моряците" на Илиан Илиев пристигнаха в София днес следобед и направиха занимание на един от тренировъчните терени на стадион "Георги Аспарухов".

Треньорът на варненци разполага с група от 19 футболисти. Към тима в София се присъединиха национали Мартин Минчев и Виктор Попов, които взеха участие за младежите в мачовете със Сърбия и Латвия. Непосредствено преди мача с тима от Бистрица Илиан Илиев ще прецени кой от играчите няма да бъде вписан в тимовия лист за срещата.

Преди двубоите от 13-ия кръг "моряците" заемат 6-о място в класирането с актив от 18 точки. Витоша пък са последни с 3 точки.

Двата отбора откриват 13-ия кръг на efbet Лига в петък, 18 октомври от 17,30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментатор

    1 5 Отговор
    И да тренират и да не тренират, файда никва!