Last news in Fakti

24 Октомври, 2019 13:27 1 003 0

Левски предлага нови договори на трима

  • тиам-
  • миланов-
  • костов-
  • левски-
  • договори-
  • предложение

"Сините" искат да задържат Хали Тиам, Живко Миланов и Станислав Костов

Левски предлага нови договори на трима - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски е предложило нови договори на трима от футболистите с изтичащи контракти през лятото. Върху офертите на “сините” вече умуват Хали Тиам, Живко Миланов и Станислав Костов, който в момента е контузен. Очаква се до края на месеца въпросните играчи да удължат договорите си с клуба.

В същото време обаче други трима основни футболисти все още не са получили предложения за нови контракти. Двама от тях са в графата “твърди титуляри”. Става дума за халфа Мартин Райнов и за вратаря Милан Миятович. Последният няма паспорт от ЕС и това прави положението му на “Герена” несигурно, след като БФС забрани по родните терени да играят вратари, които не са от Европейския съюз. Забраната влиза в сила от новия сезон и реално, ако нещата не се променят, Миятович няма да има право на картотека за Първа лига, ако остане в Левски.

Филипе Нашименто също не е получил предложение от ръководството. Това едва ли ще стане, макар португалецът напоследък да играе по-често със синята фланелка. Заплатата му обаче е доста голяма и на “Герена” вярват, че биха намерили по-добър чужденец за парите, които влагат в халфа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА