Last news in Fakti

25 Октомври, 2019 09:29 2 483 4

Хубчев интегрира млади в Левски

  • левски-
  • юноши-
  • петър хубчев

Двама от чуждестранните футболисти на сините са с леки контузии

Хубчев интегрира млади в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев използва по-дългата пауза в първенството заради местните избори, за да включва в тренировъчния процес момчета от школата на клуба, на които ще се разчита в бъдеще. На заниманията в сряда и четвъртък на „Герена" към представителния тим се присъединиха пет момчета от школата - защитниците Марин Петков (набор 2003), Владимир Сиромахов, Костадин Илиев и Стефан Стефанов (2002) и нападателят Александър Мицев (2002).

Двама от чуждестранните футболисти на Левски са с леки контузии, които им пречат да водят пълноценни занимания. Това са халфовете Филипе Нашименто и Франко Мазурек. Нашименто е с проблеми от заниманието в сряда, а Мазурек не се включи и в него. Те обаче имат достатъчно време да се възстановят. Следващият мач на Левски е на 31 октомври (четвъртък) от 18,30 часа на „Герена" срещу Дунав.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майки Терези!!!!!!

    2 2 Отговор
    Много "из веднъж" СЪ юрнахте всички да интегрирате Млади!!!!!!!!!!!!
  • 2 Левски 1914

    7 0 Отговор
    Най важното е че Цска ФАЛИРА Лудогорец е временна работа а Литекс тире дишат с акумулатори на тях ще им направят стадион обаче друг път тези обещания са предизборни лакърдии той Бойко знае как се печелят избори.

    Коментиран от #3

  • 3 Муу ха ха ха

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Айдяааа Мая Манолова ще ви направи навес на гейарената с битумни керемиди
  • 4 Левски форевър

    4 0 Отговор
    Латекса да си бега и лойч