25 Октомври, 2019 09:42 3 262 1

Футболист на Левски прибира около 50 000 лева на месец

  • левски-
  • дени алар-
  • заплата-
  • селекция

Едва ли ще остане в клуба през пролетта

Футболист на Левски прибира около 50 000 лева на месец - 1
Снимка: БГНЕС

Дени Алар е още една от летните придобивки на Левски, за която ще се размишлява дали има бъдеще в клуба и през пролетта. Нападателят е нает от Рапид (Виена) за една година, но едва ли ще остане за втория полусезон, ако се представя както досега.

Според колегите от "Тема Спорт" заплатата на Алар е в порядъка на 25 000 евро, а за целия му престой на "Герена" Левски трябва да плати на австрийските си колеги 150 000 евро.

Съдбата на гореспоменатия до голяма степен зависи от възстановяването на Станислав Костов, които би трябвало да бъде готов за началото на зимната подготовка.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баце

    4 1 Отговор
    За 50 бона на месец ли ве , ебаси златния ритни-топковец