Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 17:18 987 0

Черно море със 7 национали

  • пфк черно море-
  • национален отбор-
  • исмаил иса-
  • илиан илиев - джуниор-
  • мартин минчев-
  • виктор попов

Исмаил Иса и Виктор Попов са с мъжкия тим, а Илиан Илиев, Мартин Минчев и Дюлгеров са повикани в младежите

Черно море дава 7 национали в различните възрастови групи. В мъжкия национален отбор повиквателни получиха нападателите Исмаил Иса и 19-годишният дебютант Виктор Попов. Двамата са повикани от новия селекционер Георги Дерменджиев за контролата с Парагвай и евроквалификацията с Чехия.

За младежкия национален отбор (U21) селекционерът Александър Димитров е повикал представящия се силно от началото на шампионата с екипа на "моряците" Илиан Илиев - джуниър, както и нападателя Мартин Минчев и вратаря Иван Дюлгеров.

Към U19 ще се присъединят нападателят и основен голмайстор на Черно море в Eлитната група Денислав Ангелов и вратарят Иван Дичевски. "Tрикольорите" ще изиграят европейски квалификации, които ще се проведат в Анталия. Българите са в група с отборите на Черна гора, Армения и Турция.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА