Last news in Fakti

8 Ноември, 2019 12:14 1 916 2

Нов удар по Арсенал

  • арсенал-
  • дани себайос

Себайос аут за Лестър

Нов удар по Арсенал - 1
Снимка: Twitter

Арсенал ще трябва да се справя идната събота срещу Лестър Сити без полузащитника си Дани Себайос. Причината е, че испанският халф е получил травма в областта на адукторите. Националът на Ла Роха е почувствал болки при визитата в сряда и равенството в Лига Европа срещу Витория Гимараеш в Лига Европа.

Все още не се знае колко дълго ще липсва разиграващия халф, но е на 100% сигурно, че той няма да пътува с „артилеристите” за „Кинг Пауър Стейдиъм”.

Себайос се превърна в любимец на феновете, след като премина от Реал през лятото, а досега има 17 мача за клуба, вкарвайки един гол и подавайки за други два.

Към този момент твърденията са, че мадридчани планират да го задържат на „Бернабеу”, след като наемът на играча на „Емирейтс” приключи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 агаааг

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Себайос се превърна в любимец на феновете, след като.....

    и това е тъпотия и то....