Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 10:26 4 973 6

Гимнастичка почина след падане от успоредка

  • гимнастичка-
  • успоредка-
  • инцидент

Счупила си гръбнака

Гимнастичка почина след падане от успоредка - 1
Кадър: youtube

Американската гимнастичка Мелани Коулман почина два дни, след като претърпя ужасен инцидент по време на тренировка, обявиха медиите отвъд Океана. 20-годишната красавица си е счупила гръбнака след падане от смесената успоредка, обявиха от нейния университет в Кънектикът.

„Това беше неочакван инцидент с трагичен завършек“, обяви бившият треньор на гимнастичката Томас Алберти.

Ректорът на Университета на щата Кънектикът Джо Бертолино призна, че смъртта на Коулман е тежка загуба и предаде съболезнованията си към близките на младата спортистка.

Мелани е едно от трите деца на родителите си. Нейните приятели вече предприеха кампания в специализиран сайт, където се набират пари за погребението на гимнастичката. До понеделник след обяд бяха събрани 31 000 долара.

„Снощи Мелани получи ангелските си криле, тъй като помогна на други да живеят. Призовавам всички да се помолят за нейното семейство, което преживява много тежка загуба“, обяви организаторката на кампанията Анна Андрич.

Гимнастичка почина след падане от успоредка
Снимка: Twitter


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Smotan Germanec

    17 6 Отговор
    И тия са сбъркан народ, щом се налага за надежда на спорта да събират пари за погребението й.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Санчо

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мария Атанасова":

    Спомни си тези твои думи, когато ти се случи и на теб!!!
  • 5 надарена кака

    5 0 Отговор
    Жалко за тоя изгубен млад живот.
  • 6 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Жалко за младия живот. Амбицията не бива да е по-голяма от възможностите. Като всеки спорт във висшата си форма и спортната гимнастика има своите страдания и мъка. Не го гледам и не се интересувам от него, откакто долните съдии не дадоха златото за халки на Й.Йончев в Гърция. А той бе поне "три педи" по-добър от гърка ! Останах отвратен завинаги !!На № 1 - В САЩ няма "народ" или "нация". Там си е сбирщина от всякаква човешка сган, която се стреми да живее по една Конституция и някакви закони, често пъти противоречиви за различните щати. И те си имат способи за "присвояване" на пари. Щом са събрали толкова долари за едно погребение...... !?