Last news in Fakti

17 Ноември, 2019 21:31 1 307 1

Красен Кралев каза за футбола и изрази оптимизъм за спорта

  • красен кралев,-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • детско-юношески школи
Красен Кралев каза за футбола и изрази оптимизъм за спорта - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на спорта Красен Кралев заяви, че за да тръгне напред българския футбол е нужна мащабна реформа в детско-юношеския футбол, тъй като това е единственият начин да започне производството на по-класни футболисти.

"Надявам се на по-добри дни, трябва да направим сериозна реформа в детско-юношеския футбол, за да тръгнем напред и наистина да успеем да гоним реални цели", започна министърът.

"Чакаме да имаме Конгрес, който да донесе необходимите промени. Нашата работа е да предвидим демократичен избор. Господин Лечков има законно право да подаде своите претенции".

„Има Изпълком и БФС има ръководни органи, които да вземат решения. Надявам се на Конгреса да има свежи идеи и да тръгнем по нов път, който да включва работа в детско-юношеските школи".

„Оптимист съм за българския спорт. Резултатите ни всяка година се подобряват. Проблеми във федерациите винаги ще има, това е част от демокрацията. Нашата работа е да няма натиск върху клубовете от страна на федерациите“.

„Не искам да спекулирам дали ще се класираме. Ние трябва да гледаме по-мащабно. Това ще стане с работа в детско-юношеския футбол и чак тогава ще съм оптимист“, завърши Красен Кралев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ернолей

    2 0 Отговор
    МОЛЯ, редакцията да намери разходния бюджет от Министерството на спорта за ВСЯКА федерация и да го публикувате. Миналата година бях впечатлен от разходите за кану-каяка, които надхвърляха 2 МИЛИОНА лв. чудя се кърлинга и бобслея, дали не са с по-голяма стипендия...