Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 19:02 1 648 5

Кралев разпореди проверка в БФС

  • красен кралев-
  • бфс-
  • проверка

За периода от януари 2018 г. досега

Кралев разпореди проверка в БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев е разпоредил да се направи проверка на Българския футболен съюз - на документите за разходване на финансовите средства, предоставени от ММС, за периода от януари 2018 г. до декември 2019 г..

Това е станало със заповед от 28.10.2019 година, с която се разпорежда на Инспектората да провери изрядно ли от БФС са похарчили средствата, отпуснати от спортното министерство, съобщава "Новспорт".

Проверката се извършва на основание член 25, алинея 4 от Закона за администрацията и член 141, ал 1 от Закона за физическото възпитание и спорта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената от Мировяне

    9 0 Отговор
    Ще се унищожават документи !
  • 2 München

    13 0 Отговор
    Вие финансови ревизии имате ли бе? Ако няма смърт, разследване по ТВ или други медии сте пълен батак. Трябва детето да почине, за да проверите болниците. Ами вместо да дуете търбуси идете ненадейно в някоя болница или учреждение и вижте как “живее” народът. Нямате време? А имате да позирате пред фотоапаратите за билбордове преди избори. Направо ми се ...... от вас!!!
  • 3 Точно там и на ангро

    7 0 Отговор
    Ти министерче провери Анатоли Илиев от общинарите на ГЕРБ нищо похвече.Там там
  • 4 слаботоков

    5 0 Отговор
    Каква проверка бе? Оставка и да се маха!
  • 5 дедо

    9 0 Отговор
    Кралев, ти министър ли си или си смешник от цирка? Първо не даваш документите и чакаш, съдът да ти разпореди и като видя, че цялата ви далавера с Перукан излезе наяве, сега тичаш пред вятъра.