Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 20:50 2 780 4

Кака се ожени за бразилски модел

  • кака-
  • каролина диас-
  • сватба

Каролина Диас иска да го прави на всеки 5 години

Кака се ожени за бразилски модел - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата звезда на "Милан" и "Реал" (Мадрид) Кака се ожени за втори път. Той сключи брак с моделката Каролина Диас на 17 ноември. Двамата имаха само гражданска церемония. Те празнуваха скромно само с роднините и няколко близки приятели. "Това ще бъде много красива и спокойна церемония", сподели преди месец Карол, цитирана от "България днес".

Предстои още едно тържество, което ще е далеч по-пищно. То ще е на 30-и и на него са поканени около 300 души. Сред тях ще има много звезди на футбола и модата. Тогава ще се проведе и църковната церемония. След това Кака и Карол ще прекарат медения си месец на Малдивите.

Футболистът и моделът се запознаха през 2016 г. Това стана скоро след развода на бразилеца с първата му съпруга Каролине Селико. Наскоро манекенката сподели, че иска да се омъжва на всеки 5 години.

"Много е хубаво да се оженим, хора! Това е адска работа, но е забавно. Искам да се женя на всеки 5 години, Кака", обяви тя.

Публикация, споделена от Carol Dias | Fan Account (@icaroldias) на Окт 10, 2019 в 7:51 PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хах

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Алооо":

    Ам те нямат дипломи
  • 3 Голем смях

    2 0 Отговор
    Като си нямат фолкпевици ще се женят за моделки.
  • 4 Добре де ,

    5 0 Отговор
    Кака се ожени , сега остава бате да се омъжи .