Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 15:28 1 848 1

Ето защо полицията нахлу в БФС (ДОКУМЕНТ)

  • бфс-
  • полиция
Ето защо полицията нахлу в БФС (ДОКУМЕНТ) - 1
Снимка: БГНЕС

Стана ясна причината полицията да нахлуе в сградите на БФС в София. Служителите на реда са показали документ с който са влезли в двете сгради на футболната централа - в Бояна и на улица "Цар Иван Асен II", където се помещава Зоналния съвет на БФС-София, съобщава Блиц.

Документът представлява решението на съда, което позволява да се иска разрешение за претърсване и изземване на налични предмети, вещи, книжа или компютърни информационни системи, съдържащи информационни данни, които могат да имат отношение към извършваната от групата престъпна дейност и се предполага, че се намират в посоченото помещение."

БЛИЦ разбра и нещо друго. Според непотвърдена информация полицията е иззела част от документите, които хората на БФС щяха да предоставят на обществеността на пресконференцията, планирана за 15 часа днес. Ако тази сензационна новина се потвърди, не е известно дали брифингът с медиите ще се състои. Всъщност, по-вероятно е да се състои, но дали документите ще бъдат показани...

Ето защо полицията нахлу в БФС (ДОКУМЕНТ)
Снимка:blic


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    0 0 Отговор
    Поредна статия, която започва с "Ето защо..."