Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 15:47 2 512 9

Емо Костадинов бил дълбоко обиден

  • емил костадинов-
  • бфс

Щял да се бори до край

Емо Костадинов бил дълбоко обиден - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на българския футбол - Емил Костадинов определи обвиненията, отправени от медиите, по повод условията, предоставени на българските национални гарнитури по време на сборните им лагери, за напълно безпочвени.

Отговорникът за юношеските формации на България беше емоционален, като защити свършеното от футболния съюз в този аспект.

„Дълбоко съм обиден от това, което чета по медиите последно време. Отправят се обвинения, които не са истини. Ще се боря обаче до край против подобни измислени обвинения“, започна Костадинов.

„Цената, която сме постигнали е отлична, тъй като за 75 лева на малко места може да се намери по-голям пакет от услуги и възможност за подготовка по време на лагер. Младежките ни гарнитури получават възможно най-добрите условия с оглед финансовите способности“.

„Никой от нас не е направил нищо грешно и ако има някой, който е сбъркал, то той трябва да си понесе отговорността. Лично аз нямам никакви притеснения от проверките, които се правят, тъй като знам какво съм вършил", завърши бившият полузащитник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    9 2 Отговор
    Всички сте в кюпа.
  • 2 антрашпиц

    7 2 Отговор
    Обиден!?Не думай!!!
  • 3 ВЧервенков

    2 5 Отговор
    И бате ви Емо като всеки крадлив гяурин,
    неминуемо също си е "облажил пръстите"
    от този пладнешки обир . . .

    Коментиран от #8

  • 4 Гановци

    6 4 Отговор
    Големи маймуни излезнахте вие от "златното" поколение.Златни мошенници!
  • 5 Пак добре, че

    4 2 Отговор
    Можеше и плитко обиден да е.
  • 6 148

    6 4 Отговор
    Деее"а и наглеца.Обиден бил.Кога яде, пълни гушка и джобчета ни рива нали?!Да взимаш Данчо-фалита,Чичо ти Венци,Наско-фурната,Гришо-сокчето и отстаналите мамули и марш,бързо да ви няма от футбола и държавата.Обиден бил.....
  • 7 Ацо

    4 2 Отговор
    Брей,много обидчиви тия бе! Ама то аз не съм ама някой друг ако е ....Почнаха късите пасове,кой някой друг бе Емо нали Вие управлявате 15 години?!?!
  • 8 Ф Лилавков

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "ВЧервенков":

    Ей, фесолюбеца, никой не те кара да коментираш в български сайт. В любимата ти Пуйка е пълно със футболни сайтове, ходи да си др*скаш коментарите си там, ако въобще те пуснат. Защотото такива като тебе много ги обичат, най-смешно им става като вземете да им се представяте на тях за турци.
  • 9 Ами

    5 2 Отговор
    Като си обиден...напусни. Потърси някъде другаде работа да бачкаш за 700лв. Ще видиш как ще ти се оънат вратните жили, Ще се подмладиш...
    Айде стига сте ни занимавали със себе си. Това да не Ви е бащиния. Всички трябва да освободите места на по кадърни и учили хора. Вие сте футболисти. Не сте менажери. Ако не знаете то за това се учи. Държат се изпити. Ама Вие откъде да знаете.