Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 14:25 1 930 1

Извънредно! Полиция нахлу за втори път в офисите на БФС

  • бфс-
  • полиция-
  • нахлу-
  • за втори път-
  • разследване

Полицията е с присъствие и на ''Цар Иван Асен II'', и на базата в Бояна

Извънредно! Полиция нахлу за втори път в офисите на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Няколко полицейски буса се намират в момента пред сградите на БФС в Бояна и на "Цар Иван Асен II", научи Спортал. Все още няма информация каква точно е целта на акцията. Нашата медия разговаря с хора от футболния съюз, които потвърдиха новината, но и те не успяха да обяснят защо от МВР за втори път влизат в офисите на БФС.

Припомняме, че подобна акция имаше и преди месец, когато няколко полицейски буса се изсипаха пред офисите на централата, настоявайки да прегледат цялата документация.

На по-късен етап се появи информация, че целта на акцията е било да се подпомогне за разследване на корупция сред футболните рефери. Поради тази причина Изпълкома на БФС отстрани шефа на съдиите Йордан Сталев, а друг ръководен фактор - Илонка Джалева, подаде оставка.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    0 0 Отговор
    И 10 пъти да нахлуят все тая, в Бълхария сме, хвани пусни, ни лук яли ни лук мирисали, за кокошка няма прошка, за милиони няма зскони