26 Ноември, 2019 16:22 906 1

От БФС обясниха нахлуването на полицията

  • бфс-
  • борислав попов-
  • полиция

Не си спомням да е споменавано Министерството на младежта и спорта в разследването, каза изпълнителният директор Борислав Попов

От БФС обясниха нахлуването на полицията - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов разясни причината за днешното повторно влизане на два буса с жандармерия пред сградите на БФС в Бояна и на "Цар Иван Асен II". Това се случи преди днешната пресконференция на БФС във връзка с медийното разследване срещу дейността на централата.

"Провеждаме пресконференцията в малко неочаквана ситуация. Преди нея получихме едно съобщение от Софийски районен съд. Дадено е съгласие да се извърши проверка на документи, които не са описани. В тази връзка в момента горе, полицията и колегите от футболния съюз, подготвят необходимите документи. Една част от тях сме ги подготвили. Няма нищо страшно или неприятно. Не е хубаво това, което колегите преживяват, защото в БФС работят млади и интелигенти хора. Всички тези събития, които се случват, не са хубави за тяхната психика. Ако се разследват физически лица, ще се разбере какво са направили".

"Накрая ще бъде изготвен протокол, за да знаем какво е иззето. Предполагам, че и ММС ще отговори по някакъв начин. Не си спомням да е споменавано Министерството на младежта и спорта в разследването".

"Компетентно сме изхарчили парите на данъкоплатците. Оценката на УЕФА за проведеното Европейско първенство е отлична. Колегите ще поискат и нови квалификации. Това е реклама за България. Всички спортисти, които са дошли тук, си тръгват с добри спомени от България. Това е много важна дейност, която не трябва да се пренебрегва".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ацо

    0 0 Отговор
    Интересно защо като всичко е "точно" министерството на спорта крие една година договорите от бТВ? Чак след съдебното решение ги предоставя,Ами това са нашите пари бе боклуци ,Мин.Крадлев и той Вън!