Last news in Fakti

4 Юли, 2012 10:19 608 0

Вилаш-Боаш: За мен е чест да съм в Тотнъм

  • тотнъм-
  • вилаш-боаш-
  • мениджър-
  • висша лига-
  • англия-
  • успехи
Вилаш-Боаш: За мен е чест да съм в Тотнъм - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Тотнъм е страхотен клуб със силни традиции и фантастични привърженици, за мен е чест да бъда мениджър на този отбор", сподели Андре Вилаш-Боаш, след като днес официално бе назначен за наставник на "шпорите", предаде БГНЕС.

Младият португалски специалист се завръща във Висшата лига само четири месеца, след като бе уволнен от Челси. "Тотнъм е страхотен клуб със силни традиции и фантастични привърженици, както у дома, така и в чужбина. За мен е привилегия да съм мениджър на този отбор. Това е една от най-вълнуващите позиции в английския футбол. Имах няколко разговора с ръководството и президента и ние споделяме една визия за бъдещето на Тотнъм. Всеки треньор би искал да работи с подобен състав. Мисля, че можем да постигнем успех в предстоящия сезон", каза Вилаш-Боаш малко след назначението си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА