Last news in Fakti

22 Декември, 2019 16:55 3 240 11

Божинов пак разсмива: Боби Михайлов - уникален човек, уникален мъжкар

  • валери божинов-
  • борислав михайлов-
  • ботев враца-
  • хебър-
  • венцеслав стефанов

Нападателят издаде тежка присъда за последния си отбор

Божинов пак разсмива: Боби Михайлов - уникален човек, уникален мъжкар - 1
Снимка: БГНЕС

Валери Божинов се включи в благотворителния футболен турнир "Надежда за Криси", съобщава sportal.bg. Инициативата е в подкрепа на борещия се с коварно заболяване Кристиян Йорданов Николов. Опитният нападател говори по всички най-интересни теми в българския футбол. Той не пропусна и да пожелае на всички млади футболисти да играят в тимовете, в които са били той, Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров.

"Надявам се да има повече такива каузи в България. Нашата държава има нужда от такива неща. Искам да поздравя всички, които са част от това днес", започна Божинов.

"Мое бе желанието да си тръгна от Ботев (Враца). Не виждах развитие. Миналата година беше таван. Миналата година показах 1000 процента от себе си в отбора. Успехите няма да се повторят дълго време там", добави още той.

"Аз съм много добър приятел с Ники Митов, но това не означава, че ще ходя в Хебър", коментира нападателят.

"Кажете ми друг българин, който е играл в такива отбори в България? Пожелавам на всички момчета да играят, където са били Бербатов, Мартин, Стилиян и аз. Вчера Партизан продаде бранител за 10 милиона евро на Монако, а къде играят нашите футболисти? Ние не можем да продадем Стаси Иванов, който е водещ футболист и играе в Левски. В Лудогорец няма един българин. Венци Стефанов продава играчи, но не на това ниво, което гледаме в Сърбия и другите страни", анализира Божинов.

"Искам да благодаря на Борислав Михайлов. Уникален човек, уникален мъжкар. Той направи много неща за българския футбол", завърши нападателят.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По не

    29 0 Отговор
    Чалгата вече не е смешна а плачевна форма на ликвидиране на умствен капацитет
  • 2 criminal

    20 1 Отговор
    То умствен капацитет, чалга и футбол на едно място не виреят.......
  • 3 Рошко

    22 1 Отговор
    Смешник
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Научни доказателства има

    20 1 Отговор
    че до 94-та още нямаше масово чалга и за това все някакъв футбол имаше, след това чалгата се развихри и футбола умираше умираше и все още е мъртъв ФАКТ

    Коментиран от #7

  • 6 Футболът е отражение на държавата!

    13 0 Отговор
    Перуката мъжкар?Че откакто той ,неграмотния Костадинов и Какадуто Лечков управляват,Националния отбор ни на Европейско, ни на Световно се класира! Изкараха уважаван немец Матеус- лъжец! Защото си каза и написа в книгата си,че президентите на футболните клубове оказват натиск да се взимат,техни футболисти,да ги покажат,че по Европа отборите им ги бият като тъпани на свадба. Само Лудогорец са еталон за наще отбори,ама президентите на другите отбори няма никога да извадят 1 милн.евро за футболист. Най-скъпия вътрешен трансфер е на Чиликов от Нефтохимик в Левски,оттогава само свободни агенти,тоест безработни футболисти. Е с безработни кадри,футболни успехи няма!
  • 7 така е

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Научни доказателства има":

    преди 94-та популярно беше срЪПското :)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Николета ПАРЦАЛАНОВА

    8 0 Отговор
    А аз яхам ли яхам на боби сина му ,а ти да не забравиш да преведеш издръжката тоя месец ,че заминаваме в дубай на секс туризъм.
  • 10 Ацо

    8 0 Отговор
    След Фиорентина,Ювентус,Ман.сити и Спортинг Божинов най-после достигна тавана в....Ботев Враца!
  • 11 Гост

    0 0 Отговор
    У БГ футбол няма