Last news in Fakti

23 Декември, 2019 13:20 1 604 0

Локо (София) обяви нов треньор, юноша на клуба е

  • локомотив софия-
  • треньор-
  • радослав здравков

Ради Здравков подписва до края на сезона

Локо (София) обяви нов треньор, юноша на клуба е - 1
Снимка: БГНЕС

Новият треньор на Локомотив (София) се казва Радослав Здравков, съобщиха от клуба. 63-годишният специалист се разбра със собственика на "железничарите" Иван Василев и се завръща в "Надежда". Договорът на Здравков е до края на сезона, като основната цел пред тима е стигане до баражите за влизане в efbet Лига. След първия полусезон "червено-черните" имат актив от 30 точки, като изостават на три от третото място, което е заето от Монтана (33).

Здравков взима със себе си за помощници Христо Коилов и Галин Иванов, а новият треньор на вратарите е Йордан Йорданов-Жан. Атмосферата на стадион "Локомотив" е отлично позната на Ради Здравков, който е юноша на клуба и стартира професионалната си кариера през 1973 година, защитавайки цветовете на Локомотив (София) до 1980 година, когато премина в ЦСКА.

Това ще бъде третият престой като старши треньор на "железничарите" за Здравков, който води столичаните през сезон 1994/1995 г., и 2001/2002 г. Специалистът познава отлично и Втора лига, след като последните години водеше Лудогорец 2, но през март напусна поста в Разград.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА