23 Декември, 2019 20:50 5 124 6

Уволниха треньора, разгромил Лудогорец

  • еспаньол-
  • пабло мачин

Еспаньол е застрашен от изпадане

Уволниха треньора, разгромил Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Еспаньол Пабло Мачин беше уволнен след загубата от Леганес с 0:2, която остави отбора на последното място в Ла Лига.

"Клубът взима това решение в резултат на незадоволителното представяне и с ясното желание за промяна в класиране на отбора в Ла Лига", се казва в съобщението на клуба.

Мачин пое Еспаньол през октомври след уволнението на Давид Гайего, но новият наставник води отбора в едва 10 шампионатни мача, като записа само една победа. Отборът е с 10 точки след 18-ия кръг в Испания.

Треньорът води тима от Барселона и в групите на Лига Европа, където постигна две победи с 1:0 и 6:0 срещу Лудогорец и се класира за фазата на елиминациите. На 1/16-финалите през февруари Еспаньол ще играе срещу английския Уулвърхемптън.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти да видиш

    11 7 Отговор
    Направо ще си прережа вените, какъв ужас, какъв апокалипсис за неграмотните и малоумни ритнитопковци и техните фенове. Това е толкова важна новина, че го преместих още на заглавието. Светът все повече оглупява и всичко започва от милионери ритнитопковци, без грам мозъчна тъкан, за мозъчни клетки няма да говорим.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Конфуций

    11 8 Отговор
    Вижте втория мач на тези набедени за футболисти хора срещу Лудогорец и ще разберете защо е уволнен. То беше ритане, блъскане, събаряне. Само футбол нямаше. Добре, че съдиите бутат испанските отбори иначе нямат шанс

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кирфуции

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Конфуций":

    Авеее страшни футболисти са от лудогорец, направо с гел да ги намажеш !