24 Декември, 2019 14:55 1 071 0

Защитник поднови тренировки след инсулт

  • футболист-
  • инсулт-
  • патрик фаркаш

Възстановяването му протече много добре

Защитник поднови тренировки след инсулт - 1
Снимка: БГНЕС; Патрик Фаркаш (вдясно)

Десният защитник на австрийския футболен шампион Залцбург - Патрик Фаркаш, поднови тренировки, след като получи инсулт преди два месеца. 27-годишният Фаркаш припадна 20-ина минути преди сутрешното занимание на отбора преди мача от Шампионската лига на 23 октомври срещу Наполи (2:3) , а след като дойде в съзнание имаше проблеми да се движи и да говори.

Възстановяването на играча, обаче, протече много добре и той отново може да тренира. Бранителят все още трябва да приема медикаменти за разреждане на кръвта, но вярва, че ще може да се завърне в игра в началото на следващата година.

Преди здравословния проблем той беше записал 2 гола и 4 асистенции в 10 мача на Залцбург през сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА