Last news in Fakti

30 Декември, 2019 09:42 1 335 7

Крушчич: Бием Левски и тръгваме нагоре!

  • крушчич-
  • цска-
  • страх-
  • левски-
  • лудогорец-
  • титла

"Не ни е страх от Лудогорец", заяви треньорът на ЦСКА

Крушчич: Бием Левски и тръгваме нагоре! - 1
Снимка: БГНЕС

В ЦСКА няма време за чакане на трофеи. Това коментира сръбският треньор на "червените" Милош Крушчич в интервю за “Спортски журнал”.

Първият въпрос, който задава авторът Бранко Спасойевич към Крушчич, е “Боите ли се от Лудогорец?”. “Защо да го правим?! Лудогорец не е страшилище, някакъв кошмар. Надиграхме ги в София. Нямаше голове, но инициативата беше от наша страна. Откакто застанах на поста треньор, сме допуснали само един гол", коментира треньорът на "армейците".

"В България имената на ЦСКА и Левски се асоциират с титли - автоматично. На сметката на тези два отбора има общо 57 триумфа. Заради традициите, феновете, медиите, натискът върху играчите на ЦСКА и Левски е огромен. Лидерската позиция на Лудогорец се гарантира от най-добрите играчи, най-многото пари и най-добрата организация в клуба. Но пък да скочиш на неприкосновените е много сладко. Затова се надявам нашият скок през пролетта да бъде успешен и да съживим шампионските амбиции”, оптимист е Крушчич.

“Левски не може ли да ви обърка сметките?”, пита още журналистът на "Спортски журнал", цитиран от "Меридиан Мач". “Голямото софийско дерби ни очаква още в средата на февруари, в първия пролетен кръг. Ще играем на националния стадион “Васил Левски”. Това е най-големият мач на българския футбол и се надявам успех в него да ни даде тласък на изкачването ни нагоре. Мога да кажа, че ЦСКА има идея как да се върне в компанията на шампионите. След дълги години в Литекс амбициозният собственик Гриша Ганчев възроди “армейците”. Ще строи нов стадион, направи добър тим, всеки ден напредваме”, казва още Крушчич.

Наставникът на "червените" изложи и гледната си точка на напускането на Люпко Петрович - "Той познаваше много добре отбора, но със самото си застъпване на треньорския пост попадна под напрежение. Не е лесно - има много интереси и претенции, а в клуба няма нито място, нито време за чакане. Затова на първо място успяхме с психология да успокоим обстановката и да оставим момчетата да играят. Когато има победи, всичко се получава лесно. А изискванията на ръководството в момента са да печелим мачове, да играем добре и да школуваме младите. Но българите са с нашия манталитет - не понасят загубите”, завършва Крушчич.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Омг

    9 1 Отговор
    Да баце само че титлата отива отново в Разград, благодарение на Бойко Борисов, само снима с Домусчиев всякъш му е баща

    Коментиран от #5, #7

  • 2 Ханс

    6 1 Отговор
    Деба и мишката бие левски и дрън дрън.мястото ти е в Заичар.
  • 3 Balgarin

    2 4 Отговор
    Parvo myasto za Ldogorez,za peto I shesto myasto se razbiraite vie praseta.

    Коментиран от #4

  • 4 Българинъ

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Balgarin":

    Едвам ти се разбира шльокавицата.
    И ПРЕДИ И СЕГА ШАМПИОН ЩЕ Е ЦСКА
  • 5 гларус

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Омг":

    Прав си Лудогорец пак са номер 1. Причината е в Ганчев и неговите схеми за крадене .Какво е направил до тук ??? НИЩО ...Фалира умишленно ЦСКА1948 /Истинското което пък се завръща с гръм и трясък/и квото взе , взе. Идва ,,Видов,, ден и самите припознавачи ще му покажат пътя за Ловеч.Лудогорец се доказа като клуб с правилна политика и стратегия.Те са вече постоянно име в Европа.За това няма как да ти помагат Борисов или пък съдиите .Класата е убииственна в полза на Лудогорец
  • 6 Диамантената ръка

    2 0 Отговор
    А ако не биете ще хванете ли рейса за Ловеч?
  • 7 йййййй

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Омг":

    И защо на Боко, левскар съм , ама в последните 6-7г Лудогорец е единственият отбор, който играе футбол на ниво доближаващо се до средните в Европа. А докато ние и чорбарите и 90% от отборите имаме такива собственици, които ползват клубовете си за параван и пране на пари все ще сме на дъното.