Last news in Fakti

31 Декември, 2019 13:54 865 0

Ювентус хвърли око на младок от Парма

  • кулушевски-
  • парма-
  • ювентус-
  • трансфер-
  • наем

Деян Кулушевски е близо до звезден трансфер при "бианконерите"

Ювентус хвърли око на младок от Парма - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският шампион Ювентус е близо до привличането на изгряващата звезда Деян Кулушевски, който от началото на сезона блести с екипа на Парма. Новоизлюпеният шведски национал е собственост на Аталанта, но играе под наем за "дуковете" и в 17 мача може да се похвали с 4 гола и цели 7 асистенции. Силните му изяви приковаха интереса на водещите клубове, а от Юве са побързали да изпреварят конкуренцията, за да не го изпуснат, както се случи с преминалия в Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд.

По информация на журналиста Фабрицио Романо "бианконерите" ще платят 35 млн. евро за 19-годишния офанзивен халф. Ако бъдат активирани и предвидените бонуси, сумата ще достигне близо 50 млн. евро. Самият Кулушевски ще подпише контракт до 2024 година. Той вече е договорил личните си условия и ще получава между 2 и 3 млн. евро на сезон.

Идеята е Кулушевски, който е роден в Стохолм, но има корени от Северна Македония, да остане в Парма до лятото. Това обаче може да се промени, ако на "Енио Тардини" се съгласят да вземат ненужния в Ювентус Марко Пяца.

Доскоро се смяташе, че фаворит за подписа на младия швед е Интер. Наполи, Байерн (Мюнхен), Челси, Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед също бяха на опашката за техничния халф.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА