Last news in Fakti

1 Януари, 2020 19:31 6 881 0

Реал Мадрид подготвя звезден трансфер

  • мане-
  • ливърпул-
  • реал мадрид-
  • трансфер

Мадридчани искат да си осигурят услугите на Садио Мане от Ливърпул

Реал Мадрид подготвя звезден трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Реал (Мадрид) е направило първоначален контакт с представителите на една от звездите на Ливърпул Садио Мане във връзка с потенциален бъдещ трансфер. Звездата се утвърди като един от най-важните играчи в селекцията на мениджъра на "мърсисайдци" Юрген Клоп, записвайки 73 гола в 150 участия с фланелката на клуба.

Според испанските медии Реал идентифицира в лицето на Мане играч, който отново да повиши значителни нивото на нападението на отбора.

Представители на клуба вече са провели предварителни разговори около възможността за трансфер на играча в испанската столица през лятото на 2020 година.

Подобен трансфер със сигурност би струвал повече от 100 милиона паунда. Зинедин Зидан се надява Мане да бъде привлечен, за да може да го използва в тандем с Карим Бензема и Еден Азар.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА