Last news in Fakti

7 Януари, 2020 09:18 1 910 6

Легенда на ЦСКА се бори с тежка болест

  • цска-
  • джеки-
  • димитров-
  • рак-
  • дебело черво-
  • операция-
  • легенда

Георги Димитров - Джеки страда от рак на дебелото черво

Легенда на ЦСКА се бори с тежка болест - 1
Снимка: БГНЕС

Коварна болест застигна голямата легенда на българския футбол Георги Димитров-Джеки. 60-годишният бивш защитник на ЦСКА и националния отбор днес ще бъде опериран от рак на дебелото черво. Джеки узнал за тежката диагноза преди няколко седмици.

За последно той работи в Българския футболния съюз, след като преди години беше привлечен от Борислав Михайлов.

Георги Димитров ще навърши 61 години на 14 януари. Кариерата си започва в Берое, след което преминава в ЦСКА. След два сезона във френския Сент Етиен се връща при "червените". Накрая приключва в Славия.

С ЦСКА печели пет шампионски титли и три купи на България. Футболист на годината за 1985 г. За националния отбор има 77 мача и 7 гола. Капитан на тима, който печели първата ни точка на световно първенство в Мексико през 1986 г.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 filo

    12 0 Отговор
    Дано бог е с него.
  • 2 Бай Пешо

    8 1 Отговор
    Това с операцията няма да му помогне много ,тоя рак е много хитър и дава разсейки! За това трябва да намери кадърен натуропат и да измени изцяло начина си на хранене.Ние се храниме не правилно ,не пиеме чиста вода и по определени правила ,не дишаме правилно!
    Храната по магазините е пълна с ментета ,дори ментосват сол ,сода за хляб ,олиото е канцерогенно ,но никой не обръща внимание на това .Как няма да има тежки болести? Желая му успех в лечението. За разсейките помага много Хрян ,по рецептата на д-р Ласкин!

    Коментиран от #3

  • 3 Ххх

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Пешо":

    По принцип си прав, но недостатъчно точен. В такива ситуации човек трябва да ограничи месото, най вече колбасите и др., които са с консерванти, готовите кюфтета и кебапчета, както и други храни с консерванти - шоколад, майонеза, натурални сокове, кашкавал, съмнявам се, че и в млеката слагат консерванти, тестени изделия с повишена трайност - кроасани, кексове, макарони и др.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Рязана карабина

    8 0 Отговор
    Дръж се, Джеки. Ти си силен!
  • 6 Фен на Левски

    4 0 Отговор
    Дано се оправи Джеки , дано се оправи. Много добър футболист и мъжкар . Един от противниците ни на терена , достоен за уважение . Беше много здрав , и на терена не се даваше , да му надделеят физически. Стълб в националният отбор , когато дистанцията ни спрямо световните футболни величия , не беше толкова голяма , колкото сега . Говореше се , че прекалявал с алкохола , но кой е безгрешен ? Не бих искал да го загубим, дано Бог се смили да му помогне .