Last news in Fakti

10 Януари, 2020 19:24 1 389 2

Моуриньо: Отдавна казах, че Ливърпул ще е шампион

  • тотнъм-
  • ливърпул-
  • моуриньо-
  • шампион-
  • прогноза

"Те са най-добрият отбор в Премиър лийг", заяви Специалния

Моуриньо: Отдавна казах, че Ливърпул ще е шампион - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо се пошегува, че вероятно само двама човека вярват, че "шпорите" могат да победят лидера Ливърпул в утрешното дерби между двата отбора. Лондончани приемат мърсисайдци на новия си стадион, а при успех "червените" ще постигнат рекорд за най-добър старт на сезон в историята на петте топ първенства в Европа.

"Когато работих в "Скай", казах, че Ливърпул ще бъде шампион. Това бе преди три месеца. За мен ситуацията не е изненада - те са най-добрият отбор в Премиър лийг. Този мач е голямо предизвикателство и бихме предпочели да играем срещу тях с най-доброто, което имаме, но това не е така. Знаем колко добри са. В тази стая вероятно само двама човека вярваме, че можем да победим (б.ред. Моуриньо прегръща пресаташето на Тотнъм). Ако вие не вярвате, може да излезете (смее се).

Ако говоря много за Хари Кейн и неговата контузия, ще се депресирам и вие ще кажете, че съм нещастен и в лошо настроение. Разбира се, новините са лоши, но има и добри такива. Преди края на месеца ще имаме двама нови играчи, след като Юго Лорис и Бен Дейвис се завърнат. Лорис все не е играл под мое ръководство, а Бен изигра само един мач, но се справи много, много добре. Така че това са добри новини", заяви Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-Р Менгеле

    1 0 Отговор
    И аз.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.