19 Януари, 2020 15:35 1 081 0

Милан преодоля Удинезе в луд мач

  • удинезе-
  • милан-
  • ребич-
  • ибрахимович-
  • ларсен-
  • лазаня-
  • ернандес

"Росонерите" спечелиха с 3:2 с гол на Анте Ребич в добавеното време

Милан преодоля Удинезе в луд мач - 1
Снимка: БГНЕС

Милан изстрада първия си домакински успех в първенството от пет мача насам. "Росонерите" спечелиха с 3:2 срещу Удинезе, като победният гол падна в последната 93-ата минута на мача. Така Милан продължи възхода си от началото на календарната година и се доближи на точка от шестото място, което дава право на участие в Европа.

Големият герой в мача обаче не бе звездата Златан Ибрахимович, който определено не се представи на нужното ниво днес. Над всички изпъкна хърватинът Анте Ребич, който влезе на почивката и с двата си гола успя да осигури успеха на гранда от Милано.

Гостите от Удине откриха резултата още в шестата минута, като основната заслуга бе на вратаря на Милан - Джанлуиджи Донарума. Той излезе неразчетено встрани от наказателното си поле и не успя да изчисти топката, а притичалият Йенс Ларсен успя технично да я прати в опразнената врата.

Въпреки предимството си във владението на топката, "росонерите" не стигаха до опасности, за разлика от гостите. Удинезе имаше още няколко чудесни шанса, особено в началото на втората част, но този път Донарума се представяше на ниво и спаси.

Именно в този период на пропуски от страна на гостите, Милан успя да изравни. Само три минути след появата си в игра, Анте Ребич успя да отбележи.

Домакините направиха и пълен обрат в 71-ата минута, когато Тео Ернандес намери от въздуха отбитата от корнер топка и я насочи прекрасно в долния ъгъл на вратата.

И когато изглеждаше, че Милан ще запише успех, Удинезе натисна и стигна до гол 5 минути преди края. Вкара го Кевин Лазаня.

Това обаче не бе всичко в този драматичен мач, защото с последната си атака в мача, Милан стигна до победата, а герой отново бе Анте Ребич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА