Last news in Fakti

24 Януари, 2020 17:57 904 0

Берое загуби от поляци в Турция

  • лехия гданск-
  • берое-
  • камбуров-
  • пропуски-
  • лагер-
  • подготовка-
  • контрола-
  • пайшао

Старозагорци изиграха силен мач срещу Лехия Гданск, но нямаха късмет

Берое загуби от поляци в Турция - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Берое допусна минимално поражение с 0:1 от Лехия (Гданск) в контролна среща, която се проведе в Турция. Точен за поляците бе Флавио Пайшао (32). Играчите на Димитър Димитров изиграха добър мач, но пропуските в атака лишиха "зелените" от по-добър краен резултат.

Първата интересна ситуация в проверката се откри пред "зелените". Рубен Бригидо направи страхотен пробив, който завърши с удар по земя, но стражът на Лехия изби в ъглов удар. Секунди по-късно Макута засече с глава центриране от корнер, но отново Аломерович се намеси добре.

В 18-ата минута Мартин Камбуров задържа майсторски топката около наказателното поле, след което намери пространство да шутира, но кълбото попадна право в ръцете на вратаря. Малко по-късно Пайшао и Маковски стреляха към вратата на Ганев, но не се стигна до нищо сериозно.

В 30-ата минута пред новото попълнение Алиуне Фал се откри идеална възможност да се разпише в проверката, но ударът му премина на сантиметри от целта.

В 32-ата минута Георги Ангелов направи грешка при изнасянето на топката, а от това се възползва Гайош, който се пребори за кълбото и подаде към Удовичич, след което халфът намери в наказателното поле Пайшао. За нападателя остана най-лесното, а именно да вкара първия гол в срещата.

В 48-ата минута Иван Минчев центрира перфектно към Мартин Камбуров, който от няколко метра не успя с глава да накаже стража на Лехия.

Секунди по-късно Младенович отправи страхотен шут, който обаче се удари в горната греда. В 59-ата минута "зелените" направиха много добра атака, която обаче завърши с голям пропуск на Макута, който от много близка дистанция не успя да вкара кълбото във вратата на Аломерович.

В края на проверката играчите на Лехия на два пъти опитаха да стигнат до нов гол, но опитите на полския състав не бяха достатъчно качествени, за да затруднят Душан Перниш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА