Last news in Fakti

19 Юли, 2012 17:51 743 0

Съставите на Левски, ЦСКА и Локото за Лига Европа

  • левски-
  • цска-
  • европа-
  • ле-
  • локомотив (пловдив)

Тази вечер ще се изиграят 3-те срещи на останалите ни представители в Европа - Левски, ЦСКА и Локомотив (Пловдив).

От 18.30 часа Локомотив (Пловдив) посреща Витес (Холандия) на стадиона в Ловеч. Това ще е първи мач за отбора на европейска сцена от цели 7 години насам. Последният път тимът домакинстваше в Бургас, а днес в Града на люляците. Съперникът е считан за абсолютен фаворит от всички букмейкъри, но старши треньорът Емил Велев е оптимист и увери, че няма място за подценяване. "Смърфовете нямат кадрови проблеми с контузени или наказани и всички най-добри са на линия.

Ето и вероятния състав на "Локо" (Пловдив):

Кунчев, Родригес, Бенжелюн, Саламастракис, Венков, Д. Георгиев, Сержиньо, В. Георгиев, Тодоров, Златински, Лазаров

По-късно от 20.00 часа на стадион "Георги Аспарухов" Левски излиза срещу босненския ФК Сараево. Това е официалния дебют на Илиан Илиев като треньор на "сините", а първо появяване ще направят и няколко играчи. Наставникът реши да заложи на опитните Христо Йовов и Иво Иванов в стартовите 11. Базил де Карвальо ще води атаката, а другото ново попълнение Жоао Силва остава на пейката, поради липса на достатъчно практика с отбора.

Ето и стартовите 11 за Левски:

Илиев, Старокин, Ели,  И. Иванов, Мюлдер, Гаджев, Ангелов, Рамос, Марсиньо, Райков, Карвальо

В 21.00 часа на стадион "Спортни парк" в Словения ЦСКА гостува на местния Мура. За наставника на "червените" Стойчо Младенов имаше много въпросителни относно състава, поради ограничения брой футболисти, с които остана в последния момент. Завърналият се от Динамо (Букурещ) Мишел Платини не успя да получи картотека, а звездата в нападение Жуниор Мораеш напусна отбора в посока Металург (Донецк). В крайна сметка атаката на "армейците" ще води ирландецът Килиън Шеридън.

На следния състав се спря Младенов за ЦСКА:

Черни, Нилсон, Попов, Крачунов, Бандаловски, Янчев, К. Янев,  Анисе, Присо, Х. Янев, Шеридън

Двубоите на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА ще бъдат пряко излъчени по БНТ, а мача на Левски ще излъчи Нова телевизия.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА