12 Февруари, 2020 12:30 1 127 0

Фалшиво интервю вдигна нервите на Антоан Гризман

  • гризман-
  • барселона-
  • скандал-
  • интервю-
  • фалшиво-
  • приемане-
  • съблекалня

"France Football" твърди, че нападателят се оплакал от студен прием в съблекалнята на Барселона

Фалшиво интервю вдигна нервите на Антоан Гризман - 1
Снимка: БГНЕС

Голям скандал се заформи около нападателя на Барселона Антоан Гризман, съобщават медиите в Испания. В основата му е елитното френско футболно списание "France Football".

Медията публикува в своето седмично издание предполагаеми думи на нападателя, в които французинът се оплаква от студения прием, който е имал в съблекалнята на Барселона.

В материала се подчертава трудната връзка между Гризман и неговите съотборници, сред които Лео Меси. Според „France Football“, Гризман често се оплаква на хората от обкръжението си за отношението към него от страна на съотборниците му. Подчертава се трудната адаптация на играча и враждебната среда, която го посреща.

Реакцията на французина обаче не закъсня. Гризман побърза да отрече появилите се твърдения. Той обяви, че никога не е давал интервю пред „France Football“, нито е говорил в тази насока.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА