Last news in Fakti

19 Февруари, 2020 15:17 1 234 2

Бербатов: Феновете на Юнайтед са отворили шампанско заради Сити

  • магуайър-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • коментар-
  • манчестър сити-
  • фенове-
  • забрана-
  • радост-
  • бербатов

Бившият нападател на "червените дяволи" коментира успеха на бившия му клуб над Челси

Бербатов: Феновете на Юнайтед са отворили шампанско заради Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният български футболист Димитър Бербатов коментира успеха на бившия му клуб Манчестър Юнайтед над Челси, както и редица други теми пред букмейкарска компания. Той допълни, че Хари Магуайър е истински щастливец, че е останал на терена заради ситуацията в 21-вата минута, когато изрита Миши Батшуай в слабините умишлено. Бербо се пошегува и че "червената" част на Манчестър може би е отворила шампанско заради проблемите на местния конкурент Манчестър Сити. Евентуалната санкция на "гражданите" би осигурила и петият в Англия да играе в Шампионска лига, а "червените дяволи" са именно на тази позиция.

"И двата тима играха добре, но Манчестър Юнайтед бе по-мъдър от Челси. Футболистите на "червените дяволи" реализираха своите шансове и имаха късмет, но понякога той е неизбежна част. Като цяло, това бе много ценна победа за тях и мисля, че я заслужиха с представянето си" каза Бербатов за победата на Юнайтед над Челси с 2:0.

"Победата ще им даде тласък за надеждите, че ще се класират за Шампионска лига. Това е страхотен шанс да се впуснат към местата. Всеки мач е тест и ако те загубят от Уотфорд през уикенда, то каква е ползата от победата над Челси? Нужна им е постоянност, направиха си по-лесна задачата да се класират за Шампионска лига и съдбата в известна степен е в техните ръце."

"Хари Магуайър е късметлия, но понякога така се случва. В определени случаи ти не заслужаваш червен картон, но го получаваш. друг път е обратното. Много е трудно да не се поддадеш на емоциите, но не трябва да си изпускаш нервите. Трябва да служиш за пример, когато си капитан. Той го направи като вкара гол, но е истински късметлия, че не получи червен картон."

Димитър Бербатов говори и за проблемите на Манчестър Сити, свързани с финансовия феърплей:

"Когато се появиха новините за забраната Манчестър Сити да играе в Шампионска лига, мога да си представя как червената част от града си отвори шампанско. Ако наистина са нарушили правилата, заслужават санкция. Това е огромно наказание за тима, защото всеки знае желанието на клуба да спечели Шампионска лига. Ако влезе в сила, ще бъдат съкрушени. Срещата с Реал Мадрид ще бъде много интересна и ще видим как ще им се отрази. Могат да изполват случката и да се мобилизират още повече, за да спечелят трофея."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    0 2 Отговор
    Аман от тая плюнка, бълва тъпотия след тъпотия ама ти и затова електората прост, да има да чете глупости от ганьовци
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.