19 Февруари, 2020 18:27 751 0

Джерард: Футболистите не трябва да спират при VAR

  • джерарад-
  • глазгоу рейнджърс-
  • лига европа-
  • var-
  • съвет-
  • брага

Не може да демонстрираме неуважение спрямо VAR", заяви легендата на Ливърпул

Джерард: Футболистите не трябва да спират при VAR - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Рейнджърс е подготвен за мач с участието на видео асистент рефер, заяви мениджърът на шотландския клуб Стивън Джерард. В четвъртък "сините" ще играят срещу Брага в първи мач от 1/16-финалите в Лига Европа.

"Футболистите знаят какво да правят в различните ситуации. Ще бъде много различно от това, което беше до момента. Трябва да бъдем напълно готови за новите неща. Трябва да се продължи да се играе при всички ситуации, независимо от първите сигнали на съдиите. Трябва да се опитват някои неща до самия край. Задължени сме да покажем търпение, вяра и дисциплина. Не може да демонстрираме неуважение спрямо VAR", заяви Джерард пред британските медии.

В четвъртък Рейнджърс посреща Брага в Глазгоу, а видео асистент съдията в Лига Европа беше въведен през 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА