Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 16:04 968 2

Гатузо: Играем срещу Барселона, не само срещу Меси

  • шампионска лига-
  • меси-
  • барселона-
  • наполи-
  • гатузо

"Прочетох, че ще правим клетка в опит да го спрем, но ние се нуждаем на първо място от колективна игра", смята наставникът на Наполи

Гатузо: Играем срещу Барселона, не само срещу Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Наполи Дженаро Гатузо изрази своето възхищение от кариерата на Лионел Меси преди първия мач срещу Барселона от осминафиналната фаза на Шампионска лига между двата отбора.

„Утре ще страдаме, но ще бъда удовлетворен, ако не се страхуваме, ако сме живи, ако демонстрираме респект към противника, но играем силно. За Меси прочетох, че ще правим клетка в опит да го спрем, но ние се нуждаем на първо място от колективна игра, защото Барселона не разполага само с него. Не е само той. Той е най-добрият футболист в света. Винаги е перфектен. Той е пример за всичко. Прави неща, които сме виждали само на PlayStation. Той има невероятни качества и от години е най-добрият за всички времена“, коментира Гатузо на пресконференцията преди срещата.

„Знам, че ще се изправим срещу страхотен отбор. В нас има голямо вълнение, има също така притеснение, защото на Барселона им липсват играчи, но със Сетиен отново играят, както преди време. Утре ще ни трябва страхотна игра и в двете фази, особено когато топката е в наше притежание“, добави треньорът на Наполи.

В допълнение Гатузо изпрати послание за подкрепа към болните от коронавирус.

„Близко сме до хората, които имат проблеми с коронавируса. Надяваме се, че проблемът ще бъде решен“, каза още треньорът на Наполи за здравната криза в страната.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако още имаше

    3 1 Отговор
    защитници като Гатузо, Меси щеше да мисли за отказване.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.