29 Февруари, 2020 20:35 4 432 0

Голям скандал разтресе Милан

  • милан-
  • бобан-
  • газидис-
  • преговори-
  • рангник-
  • пиоли-
  • скандал

Звонимир Бобан заяви, че изпълнителният директор на клуба Иван Газидис е действал зад гърба му

Голям скандал разтресе Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Един от шефовете на Милан - Звонимир Бобан, призна, че изпълнителният директор на клуба Иван Газидис е действал зад гърба му и е преговарял с Ралф Рангник без знанието на останалите ръководители на “росонерите”.

“Допреди няколко дни, си мислех, че е вярно, че няма разделение в Милан, въпреки хилядите изначални трудности, културни различия и разногледи страсти по отношение на каузата на “росонерите”. Фактът, че говорим за това, не говори добро за никого. Най-лошото е, че това дестабилизиращо събитие се случва в момент, в който отборът се подобрява и може да се види усърдната работа на Стефано Пиоли. Това, че дори не ни предупреди, беше неуважително и неелегантно. Това не е в стила на Милан или поне не в този, който сме запомнили като такъв.

По начина, по който аз го виждам, задружността означава споделяне и уважение. В крайна сметка, нужен ни е такъв подход. Това е единственият начин да работим и да се чувстваме добре. Вече говорихме с Газидис. За доброто на Милан е възможно най-скоро да се срещнем със собствениците на клуба. Те трябва да са ясни както по отношение на бюджета, така и с целите. Тоест, трябва да уважим нуждата да запазим финансовия баланс, а собствениците трябва да оставят спортните резултати на тези, които представляват историята и ценностите на един велик клуб.

В този момент, въпреки усилията през януарския трансферен прозорец с орязването на разходите и продажбите, с които да намалим парите за заплати, все още не знаем в какви рамки ще работим през лятото. Бяхме помолени да намалим средната възраст на състава и го направихме, но все още поддържаме правилната смесица от младост и опит. Зимният ни трансферен пазар показа, че сме били прави. Личи си колко бързо младите играчи се подобриха с повече опитни фигури около тях”, коментира Бобан пред “Гадзета дело спорт”.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА