Last news in Fakti

1 Март, 2020 15:04 873 0

Ривалдо не харесва особено Кике Сетиен

  • ривалдо-
  • сетиен-
  • барселона-
  • тактика

"Най-притеснителното е, че няма играчи, които се осмеляват да шутират от далечно разстояние", смята легендата на Барселона

Ривалдо не харесва особено Кике Сетиен - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Барселона Ривалдо заяви, че не е особено впечатлен от новия треньор на отбора Кике Сетиен. Испанецът замени Ернесто Валверде начело на каталунците в средата на януари, но тимът все още е непостоянен в изявите си.

"С този треньор Барселона започва атаките си още от своето наказателно поле и поема много рискове по подобие на Реал Мадрид или Манчестър Сити. Най-притеснителното е, че няма играчи, които се осмеляват да шутират от далечно разстояние, с което биха изненадали противника. В момента футболистите се опитват да реализират само когато са в наказателното поле на съперника‘‘, заяви Ривалдо.

Бразилецът също така не е останал очарован и от трансферната политика на клуба, като според него отговорните за това лица не вършат достатъчно прецизно работата си през последните години.

"Тимът е все по-зависим от Лионел Меси. Неговото значение за отбора не спира да се увеличава и вече е с гигантски размери. А проблемът за всичко това се крие в посредственото планиране на трансфери", зави още той.

"Положението стана още по-тежко през януари. Оставят едни футболисти да си тръгнат, а в същото време не ги заменят", завърши бившият футболист на каталунците


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА