Last news in Fakti

1 Март, 2020 19:04 849 0

Атлетико Мадрид стъпи накриво срещу последния

  • атлетико мадрид-
  • савич-
  • еспаньол-
  • автогол-
  • нигес

"Дюшекчиите" завършиха 1:1 с Еспаньол

Атлетико Мадрид стъпи накриво срещу последния - 1
Снимка: БГНЕС

Последният отбор в класирането на испанския футболен шампионат създаде сериозни главоболия на кандидата за попадане в призовата тройка в края на сезона Атлетико (Мадрид). "Дюшекчиите" бяха близо до пълен провал срещу домакините си от Еспаньол, но все пак стигнаха до спечелване на точката далеч от "Метрополитано".

Двубоят приключи при резултат 1:1, като колкото и да е учудващо, домакините бяха тези, които можеха да съжаляват повече за пропуснатите шансове в мача и за пропилените 2 точки.

Резултатът бе открит от Стефан Савич, който прати топката в собствената си врата. Това се случи след 24 минути игра. При центриране отдясно по атаката на домакините, кълбото бе остро подадено в пеналта. Там Савич протегна левия си крак, топката се отби във вътрешната страна на бедрото му и влетя в мрежата за 1:0.

Минути по-късно силен изстрел от границата на наказателното поле срещна горната греда на вратата, пазена от Облак. Де Томас също можеше да се разпише преди почивката, но не успя да го направи.

Само две минути след паузата Саул Нигес намери по брилянтен начин едно центриране в наказателното поле и засече кълбото от въздуха, пращайки го с плътен удар в целта.

Мората пропиля чудесна възможност за гостите малко преди края, пращайки топката извън целта от много близко разстояние.

Така точките бяха поделени, а победител не беше излъчен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА